Lukáši éro vypadá moc pěkně! Kolik váží? Napiš prosím podrobnosti o výbavě a vyfoť i vnitřek.
A načasování dokončení stavby je také dost dobré, v nejbližší době bys neměl mít problém najít pěkné počasí pro zálet a letiště snad budete mít v přijatelném stavu také brzy. Přeji ať je to co nejdříve a vše šlape jak má.
Ohledně rozdílu ve zobrazení fotek „v počítači“ a zde na fóru:
Nemyslím si, že nahrání fotek sem na fórum nějak zhorší jejich kvalitu. Jen odhaduji, že rozdíl by mohl být způsobený prohlížečem fotek, který běžně používáš. Ten možná „vylepšuje“ fotky při zobrazení a internetový prohlížeč je jen zobrazuje trochu jinak.
Tohle sem asi nepatří:
Obecně je můj názor na focení dost konzervativní. Telefon se má používat na telefonování a k focení pouze nouzově, nebo na nenáročné účely (což naše modely rozhodně nejsou

) a to i přesto, že si uvědomuji výhody telefonů a vím, že s pomocí některých se dají pořídit dobré fotky prezentovatelné i v tištěných časopis a někteří novináři to dělají. Hodně fotek z telefonů mě ale zatím v mém názoru jen utvrzuje. Velké množství megapixelů chybějící optiku nenahradí a dost často má naopak negativní důsledek. Fotka má zbytečnou velikost třeba 5MB, ale kvalita tomu zdaleka neodpovídá.
Takže lidi pokud to jen trochu jde, foťme foťákama!

jsem se zas rozkecal