Zdar chlape , no jasně že ti poradim , nedělej to jako já , to jest šetři vahou hlavně vzadu , já to chtěl mít těžký rychý a realistický , to se celkem podařilo , ale bohužel se s ním dost peru , né že by to byl problém pro mě uřídit , ale bojuju s nim ve vodorovnym letu , stejný problémy co měl brácha s velkym jestli pamatuješ , 3x už jsem předělal potlačení motoru , v každý rychlosti se chová jinak , na klapkách na přistání pohoda , start celkem problém , začátečník bez šance na odstartování , jestli chceš aby fungoval tak co nejlehčí ocas , mam jen okolo motoru 0,5 kg olova , takže ho mam cca 2,15kg letovka , to by na tu plochu nebyl problém , nechá si líbit i na malý rychlosti , ale prostě jak naložim plyn , je to boj , už jsem se uchýlil i ktomu co jsem nikdy nepoužil , mix plyn a vop , ale celkem k ničemu , už mě to nebaví , prodávat to nechci , aby mi pak někdo otravoval , tak pude zavěsit pod strop a bude dárce orgánů pro nový projekty , když ho uděláš do 1,5 kg nebudeš mít asi problém , viděl jsem tady na foru že ho měli i do kila , ale to bude hříčka ve větru , tak snad se ti podaří , kdykoli budeš něco potřebovat , písni