Tak som sa rozhodol publikovat nieco zo svojej stavby, idem sa pokusit urobit hawker hurricane mk IIC (aj ked skor B ale s C kamuflazou, lebo sa bojim ze by som niekde ulomil kus kridla s tymi trciacimi kanonmi predsa len to je nejaka stvrtmaketa mozno aj menej klapky som chcel robit ale nakoniec som si povedal ze tie vynecham, ale zatahovaci podvozok byt musi zatial je kamuflaz niekde v polovici este okrem imatrikulacnych znakov tam budu invazne pruhy kedze som si vybral hurikan co lietal v 44 v normandii a potom vozil postu (aj ked nejako divne je v scheme chvost tak ten som urobil tak nejak by sedel vobec mi nesedeli zelena a seda...) este som neosadil ostruhu a asi nebude ani riadena ale tazisko mi zatial vychadzalo presne kde ma takze baterka bude umiestnena v tazisku a nebudem aspon musiet dovazovat, asi to tazisko dost posunul dopredu motor, ked som robil zlin 526f, musel som menit motor z 3536 na 3542 lebo ten povodny napriek tomu ze som sa snazil mat lietadlo lahke teda az na podvozok.. tak siel na svojom limite, tu som sa rozhodol dat tam poriadny elekticky merlin, NTM prop Drive 3548 900kv, vrtula zatial bude trojlist 12x6 uvidime ako sa to bude spravat a ci bude treba zmenu teraz mi tvrdne farba, uvidim zajtra ako budem pokracovat uz teraz som si vsimol nejake miesta kde budem musiet opravit farbu.
[attachment=0]Hurrican2.jpg[/attachment][attachment=1]Hurrican1.jpg[/attachment][attachment=2]Hurrican.jpg[/attachment]